onsdag 7 december 2011

Du kan

Händer det att du läser en av dina favorittränings-bloggar och tänker "tänk om jag också kunde.. springa så snabbt / lyfta så tungt / ha så mycket muskler / orka så mycket / vara så fit". Sluta tänk om, du kan.

Man har ofta en uppfattning om vad man är kapabel till eller inte, var ens gränser går, vilka möjligheter man har. Att tänka "jag är inte en sån som kan styrketräna.."  eller "jag är inte en sån som kan springa långt.." Det viktiga att veta angående de sakerna är att: Det stämmer inte. Du kan göra vad som helst. Du är kapabel till att springa så snabbt, få så mycket muskler, komma precis dit du vill - bara du lägger ner arbete som krävs för att nå dit.




Det kanske kommer vara skitjobbigt ibland, det kanske kommer ta tid, men du kan komma dit du vill. Så sluta med "tänk om jag kunde..", bara gör. Engagera dig, ha tålamod, nå dit.

2 kommentarer:

  1. Du har så rätt så. Vi kan allt vi vill. Viktigt dock att bara jämföra med sig själv på vägen dit. Vart man varit och hur långt man kommit. Vi har alla olika förutsättningar ;)

    SvaraRadera
  2. Håller med både dig och Annie. Tål att påminna sig själv om ;)

    SvaraRadera