Kvarg. Jag vet inte hur jag överlevde utan den här fantastiska mjölkprodukten tidigare, den är nästan alltid basen i mina frukostar, i mina mellanmål och i mina kvällsmål.
Till frukost blandar jag ut min kvarg med: turkisk yoghurt (för att höja fetthalten), vanilj-proteinpulver (vips blev det vaniljyoghurt!), linfrön, solrosfrön/nötter, banan & toppar med mängder av kanel. Ibland äppelmos.
Till mellanmål/kvällsmål blandar jag i linfrön, solrosfrön/nötter, lite vaniljprotein (mest för smaken) & frysta bär. De frysta bären håller kvargen kall i väskan.
Kvarg i de här fallen går lika bra att byta ut mot fullfet naturell keso & det blir fantastiskt gott,men då det är dyrare är det något jag bara brukar unna mig ibland.
SV: Åh ja jag håller med dig, min kvarg är helig för mig! Har sprungit ner för att handla många kvällar när jag panikslaget insett att det är slut haha :)
SvaraRaderaHimla gott att blanda kvargen med keso med, mums!